top of page
16 Folii anticondens.PNG

FOLII ANTICONDENS

    Foliile anticondens au rolul foarte important de a prelua și dirija în sistemul de jgheaburi șiburlane condensul apărut pe fața inferioară a    panourilor de tablă, evitându-se astfel infiltrațiile în structura acoperișului și implicit deteriorarea acestuia. Acoperișul condensează foarte mult și de aceea putem afirma că foliile anticondens sunt un accesoriu important al acoperisului. Foliile anticondens distribuite de noi îndeplinesc cei mai buni parametri tehnici. Verificăm în permanență permeabilitatea la vapori, rezistența la infiltrații, rezistența la rupere, lungimea și lațimea rolei și greutatea. Produsele cumpărate sub marca DURRA sunt de calitate superioară

sisteme de scurgere.png

SISTEME DE SCURGERE

scari modulare.png

SCĂRI MODULARE

Scările modulare de acces la pod sunt răspunsul nostru la nevoia de spațiu, de ușurința în utilizare, de încredere și siguranță în exploatare și, nu în ultimul rând la nevoia unui raport corect între calitate și preț. Facilitează accesul la pod într-un mod practic și sigur. 

FERESTRE DE MANSARDSA.png

FERESTRE DE MANSARDĂ

Ferestrele de mansardă FAKRO

prezintă siguranță atât pentru persoanele care lucrează pe acoperiș cât și pentru persoanele care locuiesc în mansardă. Geamul securizat, feroneria întărită și cerceveaua ramforsată transformă fereastra FAKRO în TopSAFE FAKRO.

durra LOGO simplu.png
bottom of page